Ik stel me graag aan je voor​

Webdesign Lopik

Mijn naam is Joost Logtenberg en ik ben sinds 2013 ZZP-er in de IT. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Lopik. Toen in voor mezelf begon had ik ideeën genoeg wat ik voor mijn klanten wilde betekenen. Ik wilde dit uiteraard zo makkelijk en effectief mogelijk kunnen doen en had dus de behoefte aan voor mij 8 belangrijke wensen.

Ik ben toen op zoek gegaan om deze wensen te realiseren en liep tegen het feit op dat ik voor mijn wensen met verschillende partijen in zee moest gaan. Dit hield in dat ik bij vragen of problemen meerdere contactpersonen had, die ieder voor zich hun eigen “straatje” bijhielden. Dit heeft regelmatig tot ergernissen en frustraties geleid van mijn kant. In plaats van dat ik bezig was met doen wat ik wilde doen, was ik veel tijd kwijt met “mijn wensen” te realiseren

Diensten waarin ik gespecialiseerd ben:

Daarom ben in 2019 mijn bedrijfvoering gaan aanpassen op het realiseren in deze wensen voor iedereen die hier ook “last” van heeft. Ik heb me gespecialiseerd in de 8 punten die ik zelf belangrijk vind en waarvan ik denk dat heel veel mensen dit met mij eens zijn. Je bent al  kwetsbaar in je tijd. Deze moet je probleemloos kunnen besteden aan hetgeen waarvoor je de tijd hebt gereserveerd.  Of je nu voor jezelf wilt beginnen of al een tijd een eigen bedrijf hebt, een vereniging “runt” of op een andere manier voor dit soort zaken verantwoordelijk bent, ik kan je helpen.

Informatie over mijn diensten?

Neem contact met me op