Wat bied ik

Diensten

1

WEBDESIGN

Een goede website is van onschatbare waarde. Dit is immers de plek waar eventuele nieuwe klanten voor het eerst kennismaken met jouw bedrijf, welke diensten je levert en welke projecten je gerealiseerd hebt. Een website fungeert dus als visitekaartje voor je bedrijf. Het is dus belangrijk dat de website er aantrekkelijk uitziet en technisch goed in elkaar zit. Samen met jou bespreek ik je wensen en kom ik met voorstellen om jouw bedrijf online uniek te presenteren.

2

WEBHOSTING

Webhosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat. Een server is een computer die 24/7 in verbinding staat met het internet. De server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om je website te bekijken. ConnectingIT bied betrouwbare webhosting in een Nederlands datacenter zodat jou website veilig is qua privacy.

3

WEBONDERHOUD

De wereld van het web is constant in beweging. Het is daarom essentieel dat je website up-to-date is. Onder het beheer van ConnectingIT zal de website vernieuwd en onderhouden worden. Dit is belangrijk voor de veiligheid en bereikbaarheid van je website.Op deze manier blijft je website in beweging en wordt er aan de nieuwe wensen en eisen van je bezoekers gedacht. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat je website veilig blijft en dat problemen verholpen worden. Dit scheelt tijd voor jou en ik doe het graag.

Joost Logtenberg

Webdesigner

5/5